Skip links

Wil je ook graag echt resultaten uit je online marketing campagnes? Heb je weleens gedacht aan het uitbesteden van je online marketing? B marked heeft jaren ervaring in het uitvoeren en ondersteunen bij online marketing campagnes voor verschillende bedrijven.

We nemen je graag mee in de mogelijkheden voor het uitbesteden van online marketing en onze werkwijze!

Hoe werkt onze online marketing aanpak?

  1. Inventarisatie van de huidige stand van zaken (gratis vrijblijvend gesprek + advies)

Veel bedrijven zijn al weleens gestart met wat marketing campagnes of hebben al gebruik gemaakt van enkele tools. Na een vrijblijvend gesprek met 1 van onze marketeers ontvang je zowel mondeling als schriftelijk een online marketing advies. Hierin staat uitgelegd wat de huidige stand van zaken is en welke vervolg acties we adviseren. Het mooie hiervan is dat deze vervolg acties op 3 manieren uitgevoerd kunnen worden

  1. Mogelijk kom je erachter dat je toch al goed bezig bent en gaat zonder ons verder met je marketing campagnes
  2. Wij begeleiden je bij je volgende marketing campagnes en optimalisaties. De uitvoering wordt intern in het bedrijf gedaan maar wij helpen bij het uitzetten van acties.
  3. Wij nemen de actiepunten voor je op. Hierdoor heb je  zelf alle tijd om bezig te zijn met de werkzaamheden waar je je echt mee bezig wilt houden. Uiteraard wordt je 100% meegenomen in het proces. Het bedrijf is namelijk diegene die de eindklant het beste kent en deze kennis hebben we nodig in het marketing proces.

Online marketing uitbesteden kosten

Bij het uitbesteden van je online marketingactiviteiten zijn er natuurlijk ook kosten voor deze werkzaamheden. Deze kosten variëren per marketing bureau, de hoeveelheid werk van de activiteiten en de aantal marketing kanalen. Voor veel bedrijven is een grote vergissing dat deze kosten starten bij bedragen vanaf 1000 euro per maand. De investering per maand voor het uitbesteden van online marketing kan al vanaf +- 300 euro per maand.  Om een beter investeringsoverzicht te geven nodigen we je graag uit voor een gratis adviesgesprek.

Online marketing bureau Rotterdam

Er zijn honderden marketing bureaus te vinden in Rotterdam. B marked is gevestigd in het Entrepot gebouw in Rotterdam. De beste manier om een geschikt online marketing bureau te vinden is op basis van 2 factoren. Het marketingbudget en “De klik”. Sommige bureaus vragen een begin investering die voor sommige bedrijven niet haalbaar is. Je budget moet dus matchen met het marketing bureau. Verder is het vooral belangrijk dat er een klik is met het marketing bureau. Wij adviseren daarom ook altijd eerst een adviesgesprek aan te vragen.

online marketing advies

Een online marketing advies bestaat bij B marked uit 2 elementen. We starten met een gesprek waar we allereerst (1) inventariseren wat de huidige status van het bedrijf is. Welke kanalen zijn al ingesteld, is er al data beschikbaar van campagnes uit het verleden en wat waren de resultaten? Hoe ziet de technische omgeving eruit? Wat is de doelgroep van de klant? En nog veeeeel meer. Kortom, we maken een beginscan om te zien hoe het bedrijf ervoor staat. Vervolgens maken we op basis van dit plan een plan van aanpak. Hierin geven we de beginscan weer en adviseren we welke online marketing kanalen gebruikt moeten en/of welke aanpassingen aan de website of webshop gedaan moeten worden. In dit plan van aanpak is ook een voorstel te vinden voor het uitvoeren van deze werkzaamheden door B marked.

online marketing betekenis

Wat is nou eigenlijk de betekenis van online marketing? Marketing wordt heel vaak verward met online marketing. Marketing zijn alle activiteiten die plaatsvinden om de verkoop van diensten en/of producten van een bedrijf te bevorderen. Online marketing is hier dan ook een onderdeel van. Online marketing is echter het bevorderen van verkopen met behulp van online kanalen en online tools.