Skip links

Meer omzet?

Een webshop met resultaat! Dat wil je toch?

  • Volledig custom design!
  • Meer dan 100 webshops gingen je voor.
  • Focus op online groei.
  • Bewezen online strategie.
Doe de omzet analyse!

Techniek opzet & inventarisatie

De eerste stap in het ontwikkelen van een webshop is het opzetten van de technische omgeving. We zorgen ervoor dat de omgeving beveiligd is en de juiste functionaliteiten bevat.

Verwerkingen teksten & ontwerp

We verwerken de teksten die door het bedrijf aangeleverd zijn. Daarnaast verwerken we de aangeleverde product inclusief de huisstijl van het bedrijf.

Oplevering & feedback rondes

Na het opleveren van de eerste versie, starten we met het verwerken van de feedback. Zo komen we samen tot een perfect eindresultaat.

Woocommerce mogelijkheden

Efficiëntie staat voorop!

Onderstaand hebben we kort uiteengezet wat de standaard functies zijn die je bij je webshop aangeleverd krijgt. Ben je nou opzoek naar een nieuwe functie? Dan denken we graag met je mee!

E-commerce analytics

Alle webshops hebben standaard alle analyse software waardoor je exact kan zien wat er op je webshop gebeurd. Denk hierbij aan het aantal toevoegingen per product aan de winkelwagen. Maar ook hoeveel omzet er per kanaal verkregen is. Na het opleveren van de webshop leren we je uiteraard ook deze data te gebruiken om je omzet te verhogen.

Afhandeling van orders

Er zijn genoeg dingen waar je je al mee bezig moet houden bij een webshop. Daarom zorgen we graag ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent bij het afhandelen van je orders. Zo sturen we automatisch verzendbevestigingen en track en tracé mails naar klanten. Daarnaast druk je binnen nog geen 3 klikken al je verzend labels af via Sendcloud.

Na de verkoop (support)

We helpen je niet alleen bij de optimalisatie van het after sales proces maar wij zijn er ook voor je na de bouw van de webshop. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij bijvoorbeeld technische problemen, marketing of logistieke vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Website aanvraag
Soort website *
5500
100010000