Skip links

Website laten maken in Capelle aan den IJssel

Wil je graag een website laten maken in Capelle aan den IJssel? B marked is al meerdere jaren actief met onder andere een vestiging in Capelle aan den IJssel. Een website laten bouwen lijkt heel lastig en we proberen dit zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. We leggen kort uit wat het maken van een website nou echt inhoud!

Een bestaande site restylen

Heb je al een website maar wil je graag meer bezoekers, functionaliteiten of is de site gewoon heel erg verouderd? Omdat je site al een tijdje bestaat heb je al wat bezoekers vanuit Google, het is dan ook belangrijk om deze bij de bouw van een nieuwe website niet kwijt te raken.

Vraag altijd goed na of we mogelijk niet de huidige site kunnen gebruiken om een nieuwe site te maken. We zien veel mensen vaak een volledig nieuwe site maken terwijl ze voor veel minder tijd/geld de huidige omgeving kunnen ombouwen en/of uitbreiden.

We starten dan ook altijd met de inventarisatie van de huidige website omgeving, zo weten we exact wat te hergebruiken is en wat niet.

Tips:

  • Laat altijd je oude linkje redirecten met een 301 naar de nieuwe pagina’s.
  • Kijk samen met de websitebouwer of het mogelijk is om delen te hergebruiken.

Functionaliteiten bepalen

Voor de bouw van een site is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben welke functionaliteiten je wilt integreren in je website. Door dit duidelijk voor jezelf op een rijtje te zetten kan je ook makkelijker zien waar de hoogste investering in je plan zit. Wij helpen klanten ook met het prioriteren van de functionaliteiten. Soms zijn bepaalde functionaliteiten duur om te integreren en kunnen we dit goedkoper realiseren met een kleine aanpassing aan de functionaliteit.

Vrijblijvend advies Capelle aan den IJssel

Heb je al een idee voor een nieuwe website of heb je juist geen idee wat je nou met je website aan moet? Maak dan een vrijblijvende afspraak waarin we duidelijk in kaart brengen wat de beste aanpak is voor een nieuwe site of restyling van de huidige site. Je krijgt dan ook direct inzicht in de investering voor de gewenste functionaliteiten voor jouw site. Maak hier een afspraak.